(ВІДЕО) Сьогодні Роман Сухомлин мав відзначати свій 47-й день народження...

НАЗАД
05 квiтня 2023 15:46

Сьогодні в Одесі, стоячи на колінах, рідні, друзі, колеги-прикордонники зустріли Героя, що повернувся на щиті та провели до місця вічного спокою.

Російсько-українська війна продовжує безжально забирати життя українців, забирати найкращих, які стоять на захисті рідної землі. Важкою втратою та пекучим болем у серці стала загибель прикордонника – молодшого сержанта Романа Юрійовича Сухомлина.

Життя Романа обірвалося 1 квітня у боротьбі з кремлівською ордою, під час виконання бойового завдання на південному напрямку. Цього трагічного дня під час мінометного обстрілу він отримав поранення несумісне з життям...

Роман завжди був щирим, відкритим, цілеспрямованим, професійно підготовленим, завжди готовим прийти на допомогу, мав величезну жагу до життя та безмежно любив Україну. Він добре знав та вміло навчав побратимів бойовій справі, яка для нього була більше ніж хобі. Таким він залишиться для нас назавжди – сміливим і відважним воїном, який боровся за незалежність, мир та світле майбутнє для нашої країни. Скільки не мине часу, пам'ять про нього не згасне у наших серцях і стежка не заросте до його могили.

Герої не вмирають! Пам’ять про звитягу Воїна назавжди залишиться у серцях рідних, близьких друзів, бойових побратимів та всього колективу Держприкордонслужби.

Вічна пам’ять та слава Герою! Пухом земля тобі, друже і Царство Небесне

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси